Toimistosiivoukset Lappeenrannassa

Toimistosiivoukset Lappeenrannan seudulla hoitaa Joen Siivous!

 Olemme erikoistuneeet Lappeenrannan seudun toimistosiivouksiin. Siivoamme toimistot ja muut toimitilat täsmälliseen tapaamme. Käsi sydämellä uskallamme sanoa, että meidän toimistosiivousasiakkaana on hyvä olla.

Toimistosiivoustemme päämääränä on puhtaus ja tiedostamme, ettei se todellakaan tule itsestään tai puheilla. Puhtaus vaatii täsmällistä toimintaa päivästä toiseen. Siivoustyöllämme tulemme saavuttamaan teille puhtaan ja terveen työympäristön siten, ettei teidän tai muiden toimitilojen käyttäjien tarvitse kiinnittää huomiota siisteyteen – ainakaan negatiivisessa mielessä. Meidän asiakkaillamme on Lappeenrannan siisteimmät toimistot.

Täsmälliset toimistosiivoukset

Toimintaamme parhaiten kuvaava adjektiivi on täsmällisyys. Se tarkoittaa erityisesti kahta asiaa; täsmällisyyttä siivouslaadussa ja täsmällisyyttä siinä, että toimimme sovitun mukaisesti esimerkiksi ajankohtien suhteen. Näiden merkitys korostuu toimistoympäristössä. Siivoamme toimistoja niin päivällä kuin illallakin, joten halutessasi siivous voidaan toteuttaa toimistotyöaikojenne ulkopuolella, jotta saatte olla täysin rauhassa. Meidän palveluamme kuvaa myös luottamus – siivojamme ovat nuheettomia ja heitä koskee tiukka vaitiolovelvollisuus.

Kokonaisvaltaista palvelua

Säännöllisten ylläpitosiivousten lisäksi meidän kauttamme saat myös esimerkiksi WC-, talous-, ja käsipyyhepaperit sekä tarvittavat käsisaippuat edullisin tukkuhinnoin. Lisäksi huolehdimme toimistonne viherkasveista, mikäli niin toivotte. Pystymme toteuttamaan myös muut vastaavanlaiset lisäpalvelut Teidän parhaaksenne. Olemme siis paljon muutakin kuin pelkkä toimistosiivouspalvelu.

Haluaisitko kuulla tarjouksemme?

 Toivottavasti! Lähetä nopea ja helppo tarjouspyyntö käyttämällä tarjouspyyntölomakettamme, joka löytyy klikkaamalla tästä. Vastaamme sinulle nopeasti, usein alle vuorokaudessa myös viikonloppuisin!

Yrityssiivoukset Joensuun seudulla | Joen Siivous

-Toimistosiivoukset Lappeenrannassa-

Sen lisäksi, että teemme toimistosiivouksia Lappeenrannassa ja Lappeenrannan seudulla, teemme niitä myös Joensuun alueella. Muistathan tutustua myös muihin palveluihimme!

P.S. Toivottavasti pääsemme siivoamaan pian myös Teidän toimistoa ja näin parantamaan työskentelyolojanne. Odotamme yhteydenottoasi! 🙂

Tilaa siivoustarvikkeita ja lahjakortteja tästä!
Joen Siivous | | © Copyright