Muuttosiivoukset

Muutto edessä tai takana – muuttosiivous edessä. Anna meidän helpottaa muuttokiirettäsi!

Joen Siivous on laadukas ja täsmällinen muuttosiivousten toteuttaja Joensuun ja Lappeenrannan seudulla!

Muuttosiivoukset Joensuussa ja Lappeenrannassa - anna Joen Siivouksen auttaa.

Ihmiset on luotu liikkumaan ja välilllä täytyy vaihtaa kotia tai toimistoa. Tilaamalla meiltä laadukkaan ja täsmällisen muuttosiivouksen vähennät omaa muuttostressiäsi ja mahdollistat mutkattoman muuttosiivouksen yleisten muuttosiivousstandardien mukaan. Samalla säästät aikaa kiireiseltä muuttoviikolta. Voit käyttää tätä myös erinomaisena myyntivalttina myydässäsesi asuntoa. Kuka muka haluaisi muuttaa epäpuhtaaseen kotiin tai toimistoon?

Olemme koonnet tähän valmiiksi sinulle muuttosiivouspaketteja eri kokoisia asuntoja varten. Tarkka lopullinen hinta määräytyy esim. kiireemme mukaan, mutta alla oleva taulukko antaa hyvän kuvan kustannuksesta. Kaikki paketit sisältävät perusteellisen muuttosiivouksen Joensuun ja Lappeenrannan alueella. Hinnat sisältävät verot, matkat, aineet ja siivoustyön; mitään piilokuluja ei ole!

Muuttosiivousten hintaesimerkit - Muuttosiivoukset Joensuussa ja Lappeenrannassa - Joen Siivous

 

 

 

Myös vuokralaisena sinun on huolehdittava asunnon kunnollisesta siivouksesta, kun muutat vuokra-asunnosta pois.

”Vuokra-asunnosta pois muuttaessa asunto kuuluu siivota kauttaaltaan. Vuokralaisen on varmistettava, että asunto jää siistiin kuntoon seuraavaa asukasta varten.

Huolimattomuus siivouksessa johtaa yleensä siihen, ettei poismuuttaja saa maksamiaan takuita takaisin, ainakaan kokonaan. Suomen vuokranantajien liiton Satakunnan aluepäällikkö Nina Suvanto kertoo, miten loppusiivous hoidetaan niin, että siihen ovat tyytyväisiä sekä vuokralainen, vuokranantaja että mahdollinen asunnon välittäjä.

Seuraavalle vuokralaiselle on jätettävä siisti keittiö.

Hellan ja uunin siistiminen kuuluu poismuuttajan velvollisuuksiin. Keittiön siivoukseen sisältyy olennaisesti myös pakastimen sulattaminen, jonka kanssa saa olla tarkkana. Jos keittiössä on esimerkiksi parkettilattia ja pakastin jätetään sulamaan itsekseen, seurauksena on pahimmillaan vesivahinko.

– Pakastimen sulattamisen ajan täytyy olla koko ajan paikalla, muistuttaa Nina Suvanto.

Asunnon siisteys vaikuttaa suoraan siihen, kuinka helposti siihen löytyy uusi vuokralainen. Ääritapauksissa jopa välittäjät ovat pesseet siivottomia vessoja vanhojen asukkaiden laiminlyötyä siivouksen.

Varmin ja fiksuin tapa tähän on antaa muuttosiivousten ammattilaisten ottaa vastuu tilanteesta! Joen Siivous on muuttosiivousten ammattilainen Joensuun ja Lappeenrannan seudulla!

Täsmällisen toimintakulttuurimme ansioista voit olla varma, että sovittu aikataulumme pitää. Tämä on varmasti tärkeä asia myös sinulle tiukassa muuttoaikataulussa!


Muuttosiivouksemme sisältö:

”Muuttosiivouksen nyrkkisääntönä kannattaa muistaa, että muuttosiivouksen jälkeen asunnon pinnat ovat puhtaat irtoliasta sekä pinttymistä.”

Seinät ja kaakelit

Asunnon seinät pyyhitään puhtaiksi roiskeista ja muusta liasta. Lisäksi pyyhitään valokatkaisijat ja niiden ympärys. Kylpyhuoneen seinä ja lattia sekä keittiön kaakelit puhdistetaan huomioiden erityisesti saumat.

Ovet

Oven pinnat ja kahva pyyhitään puhtaaksi. Erityistä huomiota kiinnitetään kosketuspintoihin eli kahvaan ja sen ympärykseen, koska usein ne keräävät eniten likaa.

Lattia

Lattiat nihkeäpyyhitään eli luututaan puhtaiksi niin, että samalla myös lattialistojen päälliset pyyhitään. Ne keräävät paljon pölyä ja niiden pyyhkiminen jää useimmilla vähäiseksi.

Ikkunat

Ikkunat pestään mahdollisuuksien mukaan, mikäli se katsotaan tarpeelliseksi ja on mahdollista.

Kaapit

Kaapit ja laatikostot pyyhitään puhtaaksi kaikilta sisä- ja ulkopinnoilta. Myös keittiön roskakaappi tulee muistaa puhdistaa, kuten myös kaappien ovet ja vetimet on tärkeää puhdistaa!

Tasot

Tasot pyyhitään puhtaaksi tahroista.

Liesi / uuni

Lieden pinnat puhdistetaan ja kuivataan sekä uuni pestään sisäpuolelta. Myös säätimet ja vetimet pyyhitään puhtaaksi.

Jääkaappi ja pakastin

Asiakas vastaa näiden tyhjennyksestä & sulatuksesta, mutta me pyyhimme ne puhtaaksi muuttosiivouksen yhteydessä.

Lavuaari ja hanat

Lavuaari ja hana pestään sekä hananpää pyyhitään puhtaaksi.

WC-istuin

WC-istuin pestään ulko- ja sisäpinnoilta.

Suihku ja sauna

Saunallisessa asunnossa muuttosiivoukseen kuuluu myös saunan pesu. Suihkun ympärys puhdistetaan ja lattiakaivot siivotaan.


 

 

Haluatko kysyä lisää tai tilata muuttosiivouksen? Ota yhteyttä klikkaamalla tästä!

Muuttamassa Joensuussa tai Lappeenrannassa? Mutkattomista muuttosiivouksista Joensuun seudulla huolehtii Joen Siivous!

 (Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-9657192 )

Tilaa siivoustarvikkeita ja lahjakortteja tästä!
Joen Siivous | | © Copyright