Muuttosiivoukset

Siivousta Joensuussa & Lappeenrannassa

Muutto edessä tai takana – muuttosiivous edessä!

Joen Siivous on laadukas ja täsmällinen muuttosiivousten toteuttaja Joensuun ja Lappeenrannan seudulla!

Ihmiset ovat luotu liikkumaan ja välilllä täytyy vaihtaa kotia tai toimistoa. Tilaamalla meiltä laadukkaan ja täsmällisen muuttosiivouksen vähennät omaa muuttostressiäsi ja mahdollistat mutkattoman siivouksen. Samalla säästät aikaa kiireiseltä muuttoviikolta. Voit käyttää tätä myös erinomaisena myyntivalttina myydässäsesi asuntoa. Kuka muka haluaisi muuttaa epäpuhtaaseen kotiin tai toimistoon?

Olemme koonnet tähän valmiiksi sinulle muuttosiivouspaketteja eri kokoisia asuntoja varten. Kaikki paketit sisältävät perusteellisen täyden muuttosiivouksen Joensuun ja Lappeenrannan alueella. Hinnat sisältävät verot, matkat, aineet ja siivoustyön; mitään piilokuluja ei ole!

 

 

Myös vuokralaisena sinun on huolehdittava asunnon kunnollisesta siivouksesta, kun muutat vuokra-asunnosta pois.

“Vuokra-asunnosta pois muuttaessa asunto kuuluu siivota kauttaaltaan. Vuokralaisen on varmistettava, että asunto jää siistiin kuntoon seuraavaa asukasta varten.

Huolimattomuus siivouksessa johtaa yleensä siihen, ettei poismuuttaja saa maksamiaan takuita takaisin, ainakaan kokonaan. Suomen vuokranantajien liiton Satakunnan aluepäällikkö Nina Suvanto kertoo, miten loppusiivous hoidetaan niin, että siihen ovat tyytyväisiä sekä vuokralainen, vuokranantaja että mahdollinen asunnon välittäjä.

Seuraavalle vuokralaiselle on jätettävä siisti keittiö.

Hellan ja uunin siistiminen kuuluu poismuuttajan velvollisuuksiin. Keittiön siivoukseen sisältyy olennaisesti myös pakastimen sulattaminen, jonka kanssa saa olla tarkkana. Jos keittiössä on esimerkiksi parkettilattia ja pakastin jätetään sulamaan itsekseen, seurauksena on pahimmillaan vesivahinko.

– Pakastimen sulattamisen ajan täytyy olla koko ajan paikalla, muistuttaa Nina Suvanto.

Asunnon siisteys vaikuttaa suoraan siihen, kuinka helposti siihen löytyy uusi vuokralainen. Ääritapauksissa jopa välittäjät ovat pesseet siivottomia vessoja vanhojen asukkaiden laiminlyötyä siivouksen.

Varmin ja fiksuin tapa tähän on antaa muuttosiivousten ammattilaisten ottaa vastuu tilanteesta! Joen Siivous on muuttosiivousten ammattilainen Joensuun ja Lappeenrannan seudulla!

Täsmällisen toimintakulttuurimme ansioista voit olla varma, että sovittu aikataulumme pitää. Tämä on varmasti tärkeä asia myös sinulle tiukassa muuttoaikataulussa!

Haluatko kysyä lisää tai tilata muuttosiivouksen? Ota yhteyttä klikkaamalla tästä!

Muuttamassa Joensuussa tai Lappeenrannassa? Mutkattomista muuttosiivouksista Joensuun seudulla huolehtii Joen Siivous!

 (Lähde: https://yle.fi/uutiset/3-9657192 )

Joen Siivous | | © Copyright