Toimistosiivoukset Joensuussa

Toimistosiivoukset Joensuun seudulla tekee Joen Siivous!

 Olemme erikoistuneeet Joensuun keskusta-alueen toimistojen ylläpitosiivouksiin, mutta teemme myös toimistosiivouksia ympäri Joensuun seutua. Siivoamme toimistot ja muut toimitilat täsmälliseen tapaamme. Käsi sydämellä uskallamme sanoa, että meidän toimistosiivousasiakkaana on hyvä olla.

Toimistosiivoustemme päämääränä on puhtaus ja tiedostamme, ettei se todellakaan tule itsestään tai puheilla. Puhtaus vaatii täsmällistä toimintaa päivästä toiseen. Siivoustyöllämme tulemme saavuttamaan teille puhtaan ja terveen työympäristön siten, ettei teidän tai muiden käyttäjien tarvitse kiinnittää huomiota siisteyteen – ainakaan negatiivisessa mielessä.

Yrityssiivoukset Joensuun seudulla | Joen Siivous

Täsmälliset toimistosiivoukset

Toimintaamme parhaiten kuvaava adjektiivi on täsmällisyys. Se tarkoittaa erityisesti kahta asiaa; täsmällisyyttä siivouslaadussa ja täsmällisyyttä siinä, että toimimme sovitun mukaisesti esimerkiksi ajankohtien suhteen.

Kokonaisvaltaista palvelua

Säännöllisten ylläpitosiivousten lisäksi meidän kauttamme saat myös esimerkiksi WC-, talous-, ja käsipyyhepaperit sekä tarvittavat käsisaippuat edullisin tukkuhinnoin. Lisäksi huolehdimme toimistonne viherkasveista, mikäli niin toivotte. Pystymme toteuttamaan myös muut vastaavanlaiset lisäpalvelut Teidän parhaaksenne. Olemme siis paljon muutakin kuin pelkkä toimistosiivouspalvelu.

Haluaisitko kuulla tarjouksemme?

Toivottavasti! Lähetä nopea ja helppo tarjouspyyntö käyttämällä tarjouspyyntölomakettamme, joka löytyy klikkaamalla tästä. Vastaamme sinulle nopeasti, usein alle vuorokaudessa myös viikonloppuisin!

- Toimistosiivoukset Joensuussa -

Sen lisäksi, että teemme toimistosiivouksia Joensuussa ja Joensuun seudulla, teemme niitä myös Lappeenrannan alueella. Muistathan tutustua myös muihin palveluihimme!

P.S. Toivottavasti pääsemme siivoamaan pian myös Teidän toimistoa ja näin parantamaan työskentelyolojanne. Odotamme yhteydenottoasi! 🙂

Tilaa siivoustarvikkeita ja lahjakortteja tästä!
Joen Siivous | | © Copyright