#SupportYourLocal

Olemme mukana #SupportYourLocal ja #OstaPieneltä -kampanjoissa. Kampanjoiden tarkoituksena on auttaa paikallisia yrityksiä selviämään koronavirusepidemian ja sen taloudellisten vaikutusten yli sekä säilyttää esimerkiksi työpaikkoja alueellamme. Kampanjatarjouksena tarjoamme 15 uudelle kotisiivousasiakkaalle jatkuvien siivoussopimusten tuntihinnasta -30% alennuksen.

Kotisiivoukset - Joen Siivous

Kampanjahinta myönnetään 15.4. mennessä tehtyihin uusiin siivoussopimuksiin ja luonnollisesti siivoukset alkavat vasta poikkeusolojen normalisoiduttua niin toivoessasi. Saat siis itse valita vapaasti siivousten aloitusajankohdan! Täyttämällä tällä sivulla olevan lomakkeet et sitoudu mihinkään, mutta varaat sillä itsellesi edullisen siivoushinnan, jos haluat ottaa palvelumme käyttöön lähitulevaisuudessa.

Tämä tarjous on voimassa vain Lappeenrannan seudulla tehtyihin uusiin siivoussopimuksiin.

Tuntihintamme on ainut palvelusta veloitettava kustannus ja se sisältää esimerkiksi siivousvälineet ja -aineet, matkat, vastuuvakuutuksen sekä verot. Tuntihinta alennuksen jälkeen on vain 33€. Palvelumme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, joten vähennyksen jälkeen tuntihinta jää alle kahteenkymmeneen euroon. Pidätämme kaikki oikeudet ja ehdot kampanjaa koskien.

Tätä kampanjaa sovelletaan kotisiivouksiin, jotka tehdään vähintään kerran kuukaudessa Lappeenrannan alueella. Tarkempi siivouksen sisältö sovitaan asiakaskohtaisesti.

Jos kotisiivouspalvelut ovat olleet mielessä jo jonkin aikaa, viimeistään nyt kannattaa toimia.

Ilmoita kiinnostuksestasi täyttämällä ja lähettämällä alla oleva lomake – se ei vielä sido sinua mihinkään.

Olemme tämän jälkeen yhteydessä sinuun ja katsotaan yhdessä, millä tavalla voitaisiin aloittaa siivousyhteistyö ja olla mukana pitämässä yllä Lappeenrannan talouselämää.

Lähtökohtaisesti perussiivouksemme sisältää seuraavaa: Pölyjenpyyhintä, imurointi, lattioiden luuttuaminen, WC:n puhdistus, keittiön tasojen ja kaapinovien pyyhintä, väliovien kahvojen pyyhintä. Siivouspakettiamme voidaan kuitenkin räätälöidä juuri Teidän tarpeidenne mukaisiksi.

Mikäli sinulla herää kysyttävää, olethan reippasti yhteydessä: joona.turunen@joensiivous.fi 🙂

#SupportYourLocal

#OstaPieneltä

Tilaa siivoustarvikkeita ja lahjakortteja tästä!
Joen Siivous | | © Copyright