Muuttosiivous Tampere

Muutto edessä tai takana – muuttosiivous Tampereella?

Joen Siivous on laadukas ja täsmällinen muuttosiivousten toteuttaja Tampereen seudulla!

Joen Siivous on laadukas siivouspalvelu Tampereella ja Tampereen lähiseudulla. Ihmiset ovat luotu liikkumaan ja välilllä täytyy vaihtaa kotia tai toimistoa. Tilaamalla meiltä laadukkaan ja täsmällisen muuttosiivouksen vähennät omaa muuttostressiäsi ja mahdollistat mutkattoman siivouksen. Voit käyttää tätä myös myyntivalttina myydässäsesi asuntoa. Kuka muka haluaisi muuttaa epäpuhtaaseen kotiin tai toimistoon?

Vuokralaisena sinun on huolehdittava asunnon kunnollisesta siivouksesta, kun muutat vuokra-asunnosta pois.

”Vuokra-asunnosta pois muuttaessa asunto kuuluu siivota kauttaaltaan. Vuokralaisen on varmistettava, että asunto jää siistiin kuntoon seuraavaa asukasta varten.

Huolimattomuus siivouksessa johtaa yleensä siihen, ettei poismuuttaja saa maksamiaan takuita takaisin, ainakaan kokonaan. Suomen vuokranantajien liiton Satakunnan aluepäällikkö Nina Suvanto kertoo, miten loppusiivous hoidetaan niin, että siihen ovat tyytyväisiä sekä vuokralainen, vuokranantaja että mahdollinen asunnon välittäjä.

Seuraavalle vuokralaiselle on jätettävä siisti keittiö.

Hellan ja uunin siistiminen kuuluu poismuuttajan velvollisuuksiin. Keittiön siivoukseen sisältyy olennaisesti myös pakastimen sulattaminen, jonka kanssa saa olla tarkkana. Jos keittiössä on esimerkiksi parkettilattia ja pakastin jätetään sulamaan itsekseen, seurauksena on pahimmillaan vesivahinko.

– Pakastimen sulattamisen ajan täytyy olla koko ajan paikalla, muistuttaa Nina Suvanto.

Asunnon siisteys vaikuttaa suoraan siihen, kuinka helposti siihen löytyy uusi vuokralainen. Ääritapauksissa jopa välittäjät ovat pesseet siivottomia vessoja vanhojen asukkaiden laiminlyötyä siivouksen.

Varmin ja fiksuin tapa tähän on antaa muuttosiivousten ammattilaisten ottaa vastuu tilanteesta! Joen Siivous on muuttosiivousten ammattilainen Tampereen seudulla!

Täsmällisen aikataulutuksemme ansioista voit olla varma, että sovittu aikataulumme pitää. Tämä on tärkeä asia tiukassa muuttoaikataulussa!

Haluatko kysyä lisää tai tilata muuttosiivouksen?

Tilaa muuttosiivouksemme Tampereelle alla olevan linkin takaa löytyvällä lomakkeella:

TILAA MUUTTOSIIVOUS TÄSTÄ (Suvin Muuttosiivouspalvelu)!

Muuttamassa Tampereella? Mutkattomista muuttosiivouksista Tampereen seudulla huolehtii Joen Siivous ja Suvin Muuttosiivouspalvelu yhteistyössä!

(Lähde muuttosiivousartikkeliin: https://yle.fi/uutiset/3-9657192 )

Tilaa siivoustarvikkeita ja lahjakortteja tästä!
Joen Siivous | | © Copyright