Lumenpudotukset Joensuussa

Siivousta Joensuussa & Lappeenrannassa

Lumenpudotukset Joensuun seudulla tekee Joen Siivous

Lumenpudotukset tulevat ajankohtaisiksi keväällä, kun lumet alkavat sulamaan. Fiksu tilaa lumenpudotuksen jo vähän aiemmin, koska silloin varmistaa asian tulevan hoidetuksi ja samalla säästää todennäköisesti myös vähän rahaa. Kattosi tulvii varmasti lumesta, me pudotamme lumet kokemuksella ja turvallisesti niin pienten kesämökkien kuin suurten hallienkin katoilta. Pystymme hoitamaan lumenpudotusurakat Joensuussa, Kontiolahdella, Liperissä, Outokummussa ja Polvijärvellä jopa samana päivänä niin omakotitalojen, mökkien kuin hallienkin katoilta!

Pyydä ilmainen tarjous ja tee palvelus rakennuksellesi – ennen kuin kattosi antaa periksi!

Tässä linkki uutiseen, jossa kerrotaan uhkaavista lumikuormista katoilla keväällä 2018 ja niiden aiheuttamista

vahingoista.

 

Soita heti päivystysnumeroomme +358 44 345 1998 ja tilaa lumenpudotus.

Huom! Keväällä 2019 teemme lumenpudotuksia ainoastaan omakotitalojen katoilta!

Vaihtoehtoisesti voit käyttää myös muita yhteydenottokanaviamme!

Lumenpudotukset Joensuussa ja ympäristökunnissa hoitaa turvallisesti, vakuutetusi ja nopealla aikataululla Joen Siivous. Tee palvelus katollesi ja varmista, että sama katto suojaa sinua vielä kesälläkin. Suoritamme lumenpudotuksia Joensuun seudulla niin pienille omakotitaloille kuin suuremmille halleillekkin.

 

 

Kiitos mielenkiinnostasi lumenpudotuspalveluamme kohtaan, toivottavasti saamme esitellä niitä käytännössä sinulle tulevaisuudessa. Muistithan tutustua myös kotisiivouksiinyrityssiivouksiin ja taloyhtiösiivouksiin ?

Tilaa siivoustarvikkeita ja lahjakortteja tästä!
Joen Siivous | | © Copyright