Kotisiivoukset Kontiolahdella

 

Aina puhtaita koteja Kontiolahdella – turvallisesti ja helposti!

Joen Siivous on luotettava ja varma ratkaisu kotisiivousten suorittajaksi, olipa kyse sitten kertasiivouksesta tai ylläpitosiivouksesta Kontiolahdella, Liperissä, Outokummussa, Polvijärvellä tai muualla Joensuun seudulla. Kotisiivoukset toteutetaan pakettihinnoittelulla, jotta häikästyt laskun sijaan kotisi puhtaudesta. Hinnan voit laskea kätevästi tarjouslaskurillamme.

Ymmärrämme senkin, ettet välttämättä halua viettää perjantaista leffailtaasi siten, että siivooja pyörii valkokankaan edessä, joten siksi tulemme aina silloin kuin on sovittu. Olemme panostaneet myös siihen, että meihin on aina helppoa saada yhteys ilman maksullisia jonotusvaihteita ja ärsyttävää jonotusmusiikkia. Meihin voit olla yhteydessä miten vain, missä vain ja milloin vain – ja mikä parasta: ilmaiseksi!

Siiivouspalvelun käyttäminen ei enää nykyisin ole mitenkään harvinaista tai hävettävää. Se, että käyttää loppuelämänsä ensimmäisen hetken johonkin muuhun kuin siivoamisen on pelkästään arvostettavaa ja fiksua.


Kotien ja vapaa-ajan asuntojen ylläpitosiivoukset pakettihinnoin – aina sama laatu samalla rahalla

Tiedämme, että aluksi tuntemattoman siivoojan päästäminen omaan kotiin voi tuntua vaikealta ajatukselta, mutta tämän takia nimeämme aina yhden siivoajan varahenkilön kera sinun kotiasi varten. Tällöin sinulla on oma siivooja ja näin luottamuksen sekä toimintatapojen rakentaminen on huomattavasti helpompaa kuin normaalisti. Täydellisen luottamuksen kruunaa siivoojien täydellinen vaitiolovelvollisuus. Haluamme aidosti sitä, että voit luottaa meihin nyt, huomenna ja tulevaisuudessa.

Tiedämme myös, että siivouksen lopputulokseen vaikuttaa siivoojan työssä viihtyminen ja siksi lupaamme panostaa siihen – se huomioidaan reilusti myös siivoojan palkkauksessa. Maksammekin siivoojalle aina keskimääräistä korkeampaa palkkaa. Lisäksi käytännön työtä helpottaaksemme laadimme selkeät siivousohjelmat, jotta on helppo tietää mitä tekee ja millä tekee, tämä on kaikkien yhteinen etu!

Jatkuva ylläpitosiivous parantaa näkyvän siisteyden lisäksi sisäilman laatua sekä ehkäisee pintojen pinttymiseltä.

Valitse itsellesi sopivin kotisi tai mökkisi ylläpitosiivouksen laajuus ja sen jälkeen olet valmiina tilaamaan itsellesi lisäaikaa!

Kotien ja vapaa-ajan asuntojen kertasiivoukset pakettihinnoittelulla – varmasti sovittu lopputulos

Joskus sotkua on vain poikkeuksellisesti niin paljon, ettei siihen itse kannata käyttää aikaa. Tällöin kannattaa muokata omaan tarpeeseen sopiva siivouspaketti tarjouslaskurillamme ja samalla varmistua palvelun hinnasta. Kotitalousvähennyksen jälkeen se vasta edullista onkin. Siiivouspalvelun käyttäminen ei enää nykyisin ole mitenkään harvinaista tai hävettävää. Se, että käyttää loppuelämänsä ensimmäisen hetken johonkin muuhun kuin siivoamisen on pelkästään ihailtavaa.

Palvelun laadun varmistamiseksi ja toimintamme kehittämiseksi käytämme siivousalalle sovellettua Mystery shopping -tutkimusmallia kaikkien siivouspalveluidemme osalta. Tämä on meille merkittävä työkalu paremman huomisen luomiseksi.

 

Mitä kotisiivouksesta sanotaan?

”Kotisiivous helpottaa arkea ja vähentää stressiä ja riitoja – siksi se kannattaa meidän huushollissa!”

”Joen Siivous on jo vuoden ajan auttanut minua kuukausittain siivousurakassani. Kotitalousvähennyksen ansioista se on ollut täysin mahdollista myös opiskelijalle. Siivoamisesta säästyneen ajan käytän harrastamiseen ja omiin työjuttuihin!”

 

 

 

 

Kiitos mielenkiinnostasi palveluitamme kohtaan, toivottavasti saamme esitellä niitä käytännössä sinulle tulevaisuudessa. Muistithan tutustua myös erikoispalveluihinyrityssiivouksiin ja taloyhtiösiivouksiin ?

 

Tilaa siivoustarvikkeita ja lahjakortteja tästä!
Joen Siivous | | © Copyright