Ikkunanpesu Joensuussa

Ikkunoiden puhtauden paras kumppani Joensuussa on Joen Siivous

…Siksi myös sinun kannattaa valita täsmällinen ja luotettava siivouspalveluyritys ikkunanpesuun! Joen Siivous toimii Joensuussa ja myös sen lähikunnissa!

Ikkunanpesu Joensuussa!

Ikkunanpesu Joensuussa!

Joen Siivous on Joensuun ja Lappeenrannan seuduilla toimiva laadukas siivouspalveluyritys, joka puhdistaa myös ikkunat ja terassilasitukset tinkimättömällä täsmällisyydellä silloin kuin on sovittu!

Ikkunanpesu todella kannattaa, sillä lika voi viedä auringon valon tehosta jopa 40 prosenttia. Likaiset ja valoa läpäisemättömät ikkunat tekevät huoneesta tunkkaisen, kun puhtaat ikkunalasit taas päästävät valon sisään piristämään päivääsi. Kevätaurinko saa ikkunat näyttämään entistä likaisemmilta, koska talven aikana niihin on kertynyt nokea, katupölyä ja muuta likaa.

Jotkut pesettävät asuntonsa ikkunat kerran vuodessa, useimmat kahdesti. Mutta mikä on pesulle paras ja järkevin ajankohta?

– Mikäli pesee ikkunat vain kerran vuodessa, kannattaa ne pestä siitepölykauden jälkeen. Suurin osa asiakkaistamme kuitenkin pesettää ikkunansa kahdesti vuodessa; ensimmäisen kerran varhain keväällä poistaakseen talven liat ja toisen kerran siitepölykauden jälkeen syksyllä.

Pääset laskemaan edullisen pakettihinnan kotisi ikkunanpesuun helposti tästä!

Ikkunanpesut sekä terassilasien ja parvekelasien pesut Joensuussa ja sen lähikunnissa täsmällisesti tekee Joen Siivous.

Ikkunanpesu Joensuussa? Joen Siivous hoitaa!

Ikkunanpesut Joensuussa hoitaa Joen Siivous!

Tilaa siivoustarvikkeita ja lahjakortteja tästä!
Joen Siivous | | © Copyright